Page 1 of 1

Powering points

Posted: Thu May 31, 2012 4:09 pm
by Jack Middleton
Could I use a generic power transformer for powering points? Say if I found one with an AC output of 1A at 16V? As the controller I have doesn't have an accessory output.

Re: Powering points

Posted: Thu May 31, 2012 4:12 pm
by Roger (RJ)
Yes, as long as it's safely insulated and constructed. Don't try to use a bare transformer on it's own, it would be extremely dangerous.

Re: Powering points

Posted: Thu May 31, 2012 4:15 pm
by Jack Middleton
Thanks :)

Re: Powering points

Posted: Thu May 31, 2012 4:16 pm
by Roger (RJ)
This would be OK LINK